Open Google Maps en typ het adres in van het Chat-o-Gand centrum (Achterdries 29, 9050 Gentbrugge). Bereken de efficiëntste route met de wagen van jouw thuisadres naar het centrum en vermenigvuldig het aantal aangegeven kilometers om het totale heen- en terugtraject te berekenen.

De km-vergoeding wordt berekend op het totaal aantal kilometers in het heen-en-terug reistraject aan €0,50 per km.

Twijfel je over de afstand? Neem gerust contact op, dan berekenen wij dit voor jou!

Voor gedragsconsulten aan huis:

 • Contant
 • Per overschrijving (voor aanvang van het consult)
 • Er is GEEN mogelijkheid om met de bancontact app te betalen

Voor een verblijf in het kattenhotel en de kattenoppas aan huis:

 • Contant
 • Per overschrijving

De betaling dient binnen 14 dagen bij reservatie te gebeuren en voor aanvang van het verblijf of de oppasperiode.

Voor diensten (trimsalon/gedragstherapie) in het centrum:

 • Contant
 • Via Payconiq/bancontact app. Je scant onze QR-code.
 • Helaas hebben we GEEN bancontactterminal voor betaling met je kaart ter beschikking

Voor cursussen/lezingen:

 • Per overschrijving

 

Heb je hier nog vragen over? Mail ons dan op: info@chatogand.be

  Ja zeker! Het is inderdaad mogelijk dat jouw kat te onzeker is om te spelen met vreemden. Jij kent je kat natuurlijk het beste, en indien jouw viervoeter het ook thuis soms moeilijk heeft met vreemde mensen, kan dat ook het geval zijn in het Chat-o-Resort.


  Actieve speelsessies zijn dan waarschijnlijk niet mogelijk bij dit type katjes. Naast het spelen, zijn er dessalniettemin nog veel andere manieren waarop we het stresslevel bij jouw huistijger zo veel mogelijk proberen te beperken! Daarvoor zetten we extra in op de "Spirit Essences" van Jackson Galaxy (Amerikaanse kattengedragstherapeut met een rockgehalte ;-) ).

  Dit is gelijkaardig aan Bachbloesems en kan ondersteunend werken bij katten. Dit zijn druppels die meerdere keren per dag worden toegevoegd aan het water of als spray verneveld worden in de omgeving. Deze hebben geen neveneffecten op de katten en zijn volkomen veilig in gebruik.
  Daarnaast zijn ook de kruiden en de speeltjes waar katten zich alleen mee kunnen amuseren een absolute meerwaarde. 'alleenspel' werkt namelijk ook relaxerend!
  Ook voederpuzzels of het verstoppen van snoepjes zijn extra dingetjes die jouw kat zonder de aanwezigheid van een cat servant kunnen bezig houden en helpen ontspannen!
  Het gebeurt ook wel eens dat we een onzekere kat toch aan het spelen krijgen omdat ze zo positief getriggerd raakt door ons uitgebreid assortiment aan speeltjes en mogelijkheden, net omdat het helemaal op katten is afgestemd!
  Voor poezen die thuis niet of weinig spelen is dit HET moment om uit te zoeken waar jouw kat wel mee kunnen triggeren. Spelen is immers heel erg belangrijk voor katten om te doen! Zelfs voor de iets oudere poezen :-)!

  Ontdek meer over deze formule die wordt aangeraden door kattengedragstherapeuten!
   

  Bekijk hier onze mogelijkheden voor stage te volgen!

  Tips per mail sturen zonder de situatie van dichterbij te hebben kunnen evalueren, is niet effectief. De beste aanpak is de aanpak op maat tijdens een van onze consultatie mogelijkheden. In uitzonderlijke situaties zijn consulten op afstand per skype mogelijk. 

  Twijfel je welke optie voor jou de beste is, neem dan gerust contact op! We helpen je graag verder.

  Ja! Jouw dierenarts dient eerst een medische oorzaak volledig uit te sluiten. Zelfs al ben je ervan overtuigd dat er geen fysiek of medisch probleem is, toch raden we dit aan. Katten doen er immers alles aan om zich niet ziek te tonen. Een van de manieren hoe we te weten kunnen komen dat er iets aan de hand is, is doordat ze probleemgedrag vertonen. Een urine- en/of bloedonderzoek kan noodzakelijk zijn om absoluut zeker te zijn dat de kat helemaal gezond is.

  Tips om stressless naar je dierenarts te gaan vind je HIER!

  Onze tarieven hangen af van je woonplaats, of er een vervoersonkost bij komt en de complexiteit van je vragen. Je kan de formules hier bekijken.

  Je kan het beroep op vele wijzen omschrijven: "kattentherapeut", "kattengedragstherapeut", "kattengedragsdeskundige", "kattenpsycholoog" of misschien wel de meest gekende term "kattenfluisteraar". 
  Het komt er echter allemaal op neer dat de therapeut het gedrag van de kat observeert, probeert te begrijpen en aan de hand van advies, waar nodig, probeert bij te sturen naar meer gewenst gedrag. Alles wordt gebaseerd op het natuurlijk gedrag van de kat, afkomstig uit kennis uit de vakliteratuur.

  Neem even een kijkje op "Gedragstherapie voor katten"
   

  Katten die in het dagelijkse leven minder stress hebben, zijn doorgaans beter te behandelen. Stress stapelt zich op wanneer de kat geen adempauzes heeft van stresserende gebeurtenissen. Te veel kan zich uiten in ongewenst gedrag in huis, maar mogelijks ook op de trimtafel, waardoor behandelen moeilijker kan worden. Om stress in huis aan te pakken en advies op maat te krijgen, bekijk je best even onze mogelijkheden om je hiermee te helpen.

  Enkele basistips:
  •    Plan een trimconsult niet te dicht bij een andere stresserende gebeurtenis, zoals bvb de dierenarts of een vakantie. Spoedgevallen zijn natuurlijk altijd een uitzondering!
  •    Maak het je kat zo comfortabel mogelijk om te reizen. Leer je kat om reizen minder beangstigend te vinden. Uitgebreide tips daarover vind je terug in dit blogartikel  en zijn gelijkaardig aan die om te reizen naar de dierenarts.
  •    Speel net voor je moet vertrekken nog heel even met de kat of biedt thuis nog wat ontspannende kruiden aan zoals valeriaan. 
  •    Zorg ervoor dat je zelf zo rustig mogelijk bent en de kat ook rustig in de transportmand plaatst. 
  •    Neem een dekentje met de eigen geur en het haar van de kat mee in de transportmand. En nog een extra voor op de trimtafel.

  Lees ook even onze blog over "Stresspreventie bij trimconsulten".
   

  Je kan de algemene voorwaarden hier raadplegen.