Katten kunnen op vakantie in uniek kattenhotel

U gaat op vakantie, maar wat met de katten?
Vanaf nu kan je voor hen op hetzelfde moment een all-inclusive vakantie boeken in een echt resort. Chat-o-Gand biedt bestemmingen aan van de Provence tot Palm Beach, en dat allemaal op een paar kilometer van centrum Gent.

De poezen worden in de watten gelegd in een luxueuze accommodatie met aangepaste activiteiten en verzorgende vachtbehandelingen.

Terwijl de poezen genieten van een exclusieve behandeling onder het wakende oog van kattengedragstherapeut Joline De Jaegher kunnen de baasjes er ook even tussenuit. Willen ze toch kijken hoe het met poeslief gaat in die verre oorden, dan kunnen ze via de smartphone hun lieveling zien.

“De tijd dat katten alleen maar beschouwd werden als muizenvangers is voorbij. Katten maken meer en meer deel uit van het gezin.” zegt Joline De Jaegher, kattengedragstherapeute en zaakvoerster van Chat-o-Gand. “Het zijn echter geen kleine mensjes met een vachtje, ze hebben wel degelijk heel specifieke noden, en met die noden houden wij rekening om hun verblijf zo prettig mogelijk te maken.”

De katten krijgen er elk een eigen suite in een leuk thema, waar ze geen rechtstreeks contact hebben met de andere gasten. Naast tal van klim- en speelmogelijkheden hebben ze ook een groot raam met uitzicht. Tot slot staat Joline klaar met raad en daad om de thuiskomst zo vlot mogelijk te laten verlopen, want geef toe: na een deugddoende vakantie komen we toch graag terug thuis.

Feestelijke opening

Wanneer:  7 oktober van 10.00 tot 17.00
Waar:  Achterdries 29, Gentbrugge
Contact: info@chatogand.be of 0489 32 66 93
Website: www.chatogand.be

Praktisch

Alle beschikbare diensten bij Chat-o-Gand, gedragscentrum voor katten op een rijtje:
Kattenhotel: Tijdelijke opvang voor uw kat in ruime verblijven wanneer u zelf langer van huis bent omwille van bijvoorbeeld een vakantie. 
Gedragstherapie voor katten: Voor katten die ongewenst gedrag vertonen, kan u terecht bij een kattengedragstherapeut, bijvoorbeeld voor katten die naast de kattenbak plassen of die moeilijk met andere katten overweg kunnen.
Professionele vachtverzorging: Voor katten die moeite hebben hun eigen vacht te onderhouden, kan u terecht bij een opgeleide kattentrimster.
Kattenoppas aan huis: Voor poezen die liever thuis blijven als hun baasjes op vakantie zijn, komt een professionele oppas aan huis om hen te verzorgen.
Kattentaxi: Indien u zelf niet in staat bent uw kat naar de dierenarts of het kattenhotel te brengen, kan u beroep doen op de kattentaxi en wordt uw kat voor u vervoert.
Lezingen en workshops over kattengedrag: Katten zijn mysterieuze wezens maar er is al heel wat wetenschappelijke info beschikbaar over hun gedrag welke in leuke lezingen naar voren worden gebracht. Ook op maat van de jonge kattenliefhebbertjes vanaf 5 jaar zijn er creatieve programma’s beschikbaar!

Openingstijden

Alle diensten zijn telkens beschikbaar na afspraak te bekomen per mail: info@chatogand.be of telefonisch op 0489 32 66 93. 

Meer over Joline De Jaegher

Na het succesvol afronden van een Post Graduaat Toegepast diergedrag aan de Kaho Sint-Lieven, is Joline De Jaegher sind 2010 actief als kattengedragstherapeute. Haar opleiding als dierenartsassistente aan de Hogeschool Gent vormde de ideale basis om haar verder te verdiepen in haar passie voor katten. Met haar zeven jaar ervaring in het helpen van katten en hun familie in een thuissituatie, gaat Joline nu een nieuwe uitdaging aan. Haar missie om het welzijn van katten te verbeteren door gespecialiseerde kattendiensten aan te bieden door mensen met kennis van zaken, is haar topprioriteit. Verder blijft ze actief in het oplossen van problemen met huiskatten en de kattenbaasjes en -liefhebbers een advies op maat te geven. Daarnaast helpt Joline ook nog andere kattenorganisaties, waaronder het katten adoptie cafe DreamCATchers en is ze medestichtend lid van de Vereniging voor Diergedragstherapeuten (VDG). Tot slot werkt Joline ook aan het bewuster maken van het grote publiek omtrent kattengedrag, dit door lezingen te geven, artikels te publiceren en een continue stem te zijn voor welzijn van elk dier..

Relevante links

Het Resort