Het Resort onze visie van een kattenpension

Het SUPrrrrrrrr katvriendelijke kattenhotel: een veilige plek voor uw kat en meteen een bron van inspiratie voor u!

Voordelen van ons katvriendelijk kattenhotel

 • Stressbeperking en zowel fysiek als mentaal welzijn van katten zijn onze prioriteit! Dit wordt doorgetrokken in de omgeving maar ook in onze omgang en procedures! Alsook in het gebruik van onze producten en materialen.

 • Een verblijf van uw kat in het Resort geeft u geen onzekerheid over wat er thuis gebeur. Alsook heeft u de mogelijkheid om uw kat in zijn verblijf van op uw vakantie te zien, met behulp van onze Petcube (huisdiercamera)!

 • Ruime verblijven van 4 m² en 2,4 m hoog

 • Optimale benutting van ruimte voor de kat

 • Check-up van uw dier door goed opgeleid personeel

 • Geen fysiek contact met de andere hotelgasten

 • Geen zicht op andere hotelgasten

 • Zo veel mogelijk de eigen geur in de hele suite

 • Maatwerk: Aangepaste benadering per kat

 • Verrijkingen allerhande zijn basisbehoeften en dus inbegrepen in het aanbod

 • Professionele begeleiding van kattengedragstherapeute Joline De Jaegher (dipl. Post Graduaat Toegepast diergedrag) herkenning van stress en aangepaste omgang van daaruit!

Ontstaan

Het hotel is ontworpen door gedragstherapeute Joline De Jaegher. Zij heeft reeds jarenlange ervaring met gedragsproblemen en ongewenst gedrag van katten. Vanuit die ervaring groeide het idee om ook andere diensten voor katten eens op een andere manier te bekijken. Op een paar km van het centrum van Gent te Gentbrugge vonden we onze geschikte locatie om dit Resort voor katten uit te bouwen!

Wat hebben katten nodig?

Veel problemen ontstaan door een onaangepaste omgeving voor katten. In ons Resort is er rekening gehouden met de natuur van de kat en de mogelijkheden om uw kat een zo ontspannen mogelijk verblijf te bezorgen. Omgevingsverrijking, geurverrijking, spelverrijking, voedselverrijking, eigen vertrouwde voeding, aangename kattenbakvulling en kattenbakomgeving, hulpmiddelen bij stress... zijn bij ons inbegrepen in het aanbod :-)!

Inspiratie om je eigen huis katvriendelijk te maken

Als u niet echt fan bent van de standaardkattenmeubelen en krabpalen kan u bij ons alvast ideeën opdoen om je huis zo katvriendelijk mogelijk te maken. Kleine omgevingsaanpassingen kunnen voor het kattenwelzijn grote verschillen maken! Maakt het voor de kat uit hoe het er uit ziet? Niet echt maar een happy baasje maakt ook voor een deel een happy kat :-)! Hopelijk geeft de inrichting Chat-o-Resort je inspiratie om aan de slag te gaan in je eigen huis! Heb je liever een afgewerkt stuk? In onze winkel Chat-o-Boutique kan je terecht voor unieke katten-en mensenmeubelen!

I
Weet u dat uw kat gelukkiger thuis is en is thuisblijven toch  de beste optie voor uw kat?  Dan kan u ook terecht bij Chat-o-Maison (regio Gent) met dezelfde professionele aanpak! Heeft u twijfels over welke optie het beste is voor uw kat? Contacteer ons dan vrijblijvend!