Vervoer

Wie vlak bij zijn werk woont makkelijk in de buurt boodschappen kan doen, heeft niet altijd een eigen auto nodig. Het wordt ook moeilijker en moeilijker om je auto te kunnen parkeren (zeker in steden zoals Gent). Helaas zijn er toch wel wat boodschappen of ritten die we beter met een auto doen. Bvb. de kat naar de dierenarts brengen! Het delen van auto's is daarom een geniaal systeem, je hoeft geen auto te bezitten om toch het comfort van een wagen te hebben. 

Auto delen

Indien u bent ingeschreven via Dégage. Is het heel eenvoudig!  U reserveert via het deelsysteem ‘Chatooke’ en wacht op een bevestiging. Nadien kan Chatooke dan op afspraak worden opgehaald.

Via Dégage zijn nog andere auto’s te leen in Gent maar het is niet toegestaan om in iedere auto katten te vervoeren (wegens allergie). Dit dient steeds gecommuniceerd te worden met de eigenaar van die specifieke auto.

Chatooke kan ook voor niet kat-gerelateerde ritten geleend worden maar mag dus specifiek wel gebruikt worden voor het transport uw katten! Op voorwaarde dat uw katten recent een parasitaire behandeling gehad hebben (ontvlooid max een maand geleden/ontwormd max 6 maand geleden). Raadpleeg zeker ook de veiligheidsvoorschriften.

Taxi Kat

Indien het voor u niet makkelijk is om zelf het vervoer van uw kat te doen, kunnen wij dit voor u regelen!

U zorgt ervoor dat de kat klaar is voor vertrek in een veilig transportmandje en vervoeren uw kat op afspraak naar zijn/haar bestemming. Voor deze dienst wordt er wel vergoeding gevraagd.