FAQ Chat-o-Maison

U vindt de recentste versie van algemene voorwaarden in onderstaand PDF-document. Het is telkens de recentste versie van de algemene voorwaarden welke van toepassing is.

Natuurlijk! Maar kennismaken met een oppas gebeurt op afspraak in het gedragscentrum zelf. Indien u echter direct wenst te reserveren kan dit samen met de rondleiding bij u thuis.

  • Door omstandigheden (ziekte, of grote drukte...) kan het zijn dat uw vertrouwde oppasser zijn opdracht niet kan vervullen. Dan zorgen wij ervoor dat een andere betrouwbare oppasser verbonden aan Chat-o-Gand, de opdracht even zorgvuldig op zich neemt.

 

Ja zeker, uw kat dient gevaccineerd te zijn (minimaal tegen kattenziekte en niesziekte) en behandeld tegen parasieten, vlooien en wormen.

Wij zijn gespecialiseerd in katten. Ieder dier vergt een andere aanpak. Voor grotere dieren zoals honden kan u beter bij collega’s terecht. Voor kleinere dieren kan u dit op voorhand bespreken of dit eventueel mogelijk is. We willen namelijk voor ieder dier dat we verzorgen een goede aanpak en basiskennis van gedrag van iedere diersoort is noodzakelijk om uw dier goed te kunnen verzorgen.