Waarom betaal ik een poetstoeslag?

We streven ernaar de suite zo geurloos en hygiënisch mogelijk te maken voor het fysieke maar ook het mentale welzijn van jouw kat. Het poetsen van een suite neemt makkelijk 45 minuten in beslag met allerlei taken zoals: 
-    alles afwassen en ontsmetten (plankjes, meubels, deuren, ramen, wanden) 
-    vervolgens ook de vloer stofzuigen en stomen met geurloze en veilige producten (Safe4).  
-    ook de aanwezige dekentjes beschikbaar in het hotel worden telkens gewassen zodat iedere volgende gast een zo fijn mogelijk verblijf heeft.

- alles weer relaxed inrichten met verse dekentjes en krabplankjes!


Deze toeslag wordt automatisch aangerekend ongeacht de duur van het verblijf en zal je bij de suitenaam kunnen terugvinden op de offerte en de factuur. 


Dit is voor ons een effectieve kost die gemaakt wordt en die niet is inbegrepen in de dagprijs. Het gaat om een vaste kost, ongeacht de duur van het verblijf en wordt daarom eenmalig aangerekend.


Het komt voor bij een drukke bezetting in de piekperiodes, dat een kat tijdens haar verblijf verhuist naar een andere suite. Ook dan wordt er een poetstoeslag aangerekend voor het schoonmaken van de extra suite.
Bedankt voor jullie begrip! Zo kunnen wij de poezels in het hotel OPTIMAAL verzorgen!
 

SEO_summary
We streven naar een geurloze en hygiënische omgeving voor het fysieke en mentale welzijn van jouw kat. Zo verzorgen wij de poezen in het hotel OPTIMAAL!