Wat is een "Flexivoucher 2022"?

Je kan bij aanvang van je reservatieaanvraag een “FLEXIVOUCHER” aankopen, dit houdt het volgende in:

● Je voegt de voucher toe bij je reservatie.

● Je hebt met de voucher de mogelijkheid om je reservatie éénmalig te verplaatsen binnen het jaar, te rekenen vanaf dat je reservatie normaal van start zou gaan. Dit is uiteraard afhankelijk van de beschikbare plaats op het gekozen moment. Tijdig opnieuw inboeken is aangeraden.

● Je kan de voucher inzetten ieder moment voor de aanvang van je reservatie.

● Je mag de voucher inzetten en het aantal dagen splitsen over meerdere reservaties. Enkel de poetskost zal extra worden aangerekend omdat dit een kost per verblijf is.

● Een volledige of een gedeeltelijke terugbetaling (zoals vermeld in de algemene voorwaarden bij het kopje “Annuleren” p.4) bij een uiteindelijke annulatie van de  verplaatsing vervalt wanneer je de voucher activeert. De voucher is dus GEEN annulatieverzekering maar geeft je de mogelijkheid om eenmalig je reservatie te verplaatsen en dus je reeds betaalde bedrag in te zetten op een ander moment. Voor een annulatieverzekering informeer je best bij je reisagentschap.

  • Bijvoorbeeld: Boek je een verblijf voor 1 juni 2022 en dien je dit verblijf te verplaatsen, dan kan dat eenmalig tot 1 juni 2023. Kan de verplaatste reservatie ook niet doorgaan dan vindt er geen terugbetaling plaats zoals vermeld in de standaard algemene voorwaarden.

● Indien je bij bevestiging van je reservatie geen voucher hebt aangeschaft en je reservatie kan niet doorgaan op het gewenste moment, zijn de standaard annulatieregels (bij het kopje “Annuleren” p.4) van toepassing en blijft de annulatievergoeding gelden. Je hebt dan niet de mogelijkheid de reservatie te verplaatsen.